Brouwen MOUT Bierfestival Sonsbeekpark Arnhem

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2021 - 2022
Datum en tijd
13 aug. 2022 13:00 - 14 aug. 2022 22:00
Locatie
Sonsbeekpark Arnhem

Brouwen MOUT Bierfestival Sonsbeekpark Arnhem

Voor deze brouwdemonstraties zoeken wij vrijwilligers voor de zaterdagen en de zondagen. Er zijn 2 brouwers benodigd per dag en tenminste 2 vrijwilligers voor de ondersteuning van de brouwers, beantwoorden van vragen, enz. De brouwers van de dag, krijgen een vergoeding voor de materialen van € 15,-. Voor alle vrijwilligers is de toegang tot het festival inbegrepen.  

Om een mooie spreiding te krijgen en op de gehele dag iets moois te kunnen laten zien aan de gasten, hebben we een gespreid programma opgezet. Dit om te voorkomen dat niet iedereen voor 13:00 uur begint met brouwen en voor 18:00 uur al weer heeft ingepakt en is vertrokken. De twee brouwers van de dag, beginnen op twee verschillende tijden. De eerste rond 14:00 en de 2e om 16:00uur. 
Doe het brouwen op de dag lekker rustig aan. Efficiëntie telt qua tijd telt niet op die dag, maar het gaat om het demonstreren van het bierbrouwproces. 

Aanmelden als vrijwilliger kan hier op deze pagina 
Heb je vragen over deelname aan de brouwdemonstraties op het festival, dan kun je een mail sturen naar bestuur@triple-w.org of rechtstreeks contact opnemen met een van de bestuursleden.

Er zijn 3 soorten tickets beschikbaar: 
- Brouwer 14:00 
- Brouwer 16:00 
- Vrijwilliger 

Geef als brouwer aan of je elektrisch of op gas brouwt. 
Geef als vrijwilliger aan op welke dag, vanaf welk tijdstip, tot hoe laat je beschikbaar bent. 

 

Meer informatie over het MOUT Bierfestival in Arnhem: Mout Bierfestival - Sonsbeekpark Arnhem

Wij hopen weer op een geslaagd weekend, waarbij mooie bieren gebrouwen worden en meer mensen enthousiast gemaakt zijn voor zelf brouwen

Wil je meer weten over het brouwen op een festival? Kijk hier op de website voor een verhaal uit eerste hand. www.triple-w.org/mijn-triple-w/presentaties-en-publicaties/brouwen-buiten-je-comfort-zone  

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen