Jaarafsluiting inclusief barbecue

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2023 - 2024
Datum en tijd
15 jun. 2024 09:00 - 21:00
Locatie
De Molen in Elden

Jaarafsluiting inclusief barbecue

JAARAFSLUITING SEIZOEN 2023-2024 TRIPLE-W  - Zaterdag 15 juni 9:00-21:00u De Molen Elden

We hebben een mooi programma bij de Molen in Elden als afsluiting van dit seizoen

De activiteiten van de dag:

  1. 09:30u Meesterbrouwer-wedstrijd: je krijgt met een eventueel toegewezen partner een verrassing aan ingrediënten waarmee je vanaf 10:00u een recept moet maken.Dan met de brouwinstallatie van een van jullie twee het bier gaat brouwen. In het nieuwe seizoen gaan we dit proeven tijdens een gildeavond, waarna de winnaar wordt bekend gemaakt. Alle ingrediënten worden ter beschikking gesteld en de brouwplaats is volledig gefaciliteerd om te brouwen met je eigen installatie.
  2. 14:30u Laat je bier BLIND keuren en wordt Gildekampioen! Heb je een geweldig bier gebrouwen, laat dat bier professioneel keuren. Het bier dat als beste uit de bus komt, mag zich Gildekampioen noemen. Meenemen: 3 flesjes (0,3l) van je beste bier en het brouwlogboek van dat bier. We doen niet aan verschillende bierklassen en met de jury kan niet gecorrespondeerd worden 😅 uiterlijk inleveren om 14:30u bij de Molen in Elden. MAXIMAAL 2 bieren per lid! Het bier wordt blind verpakt aan de keurmeesters aangeboden. Misschien denk je een heerlijke tripel te hebben aangeboden en win je de wedstrijd met de klassificatie "Heerlijk witbier", wie weet?!
  3. 17:30u start van de barbecue, leden met hun partner worden uitgenodigd mee te doen aan een gezellige afsluiting van dit seizoen. Deze dag is voor leden uiteraard gratis. Wil je een introducée meenemen voor de barbecue, dan wordt een bijdrage gevraagd ter hoogte van de kostprijs van € 11,-*

Voor alle activiteiten moet je je apart inschrijven.
Op deze pagina kun je aanmelden voor de afsluitende barbeque

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien