Gildeavond Juni

Over dit evenement

Categorie
Sociaal
Organisator
Bestuur 2021 - 2022
Datum en tijd
3 jun. 2022 20:00 - 22:30

Gildeavond 3 juni 2022, 20:00uur 
Locatie: Buurderij de Lage Hof, Overasselt 

Agenda 

  • Mededelingen 

  • Info over op te zetten brouwerij op deze locatie en de rol voor Triple-W 

  • Dr.W. 

  • Bier proeven van gildegenoten  

Deelnemen via Teams is niet meer mogelijk. 
Aanmelden wordt gewaardeerd, zodat er rekening gehouden kan worden met de opstelling van de ruimte en de benodigde koffie.

Er is nog wel een beetje behoefte om bij elkaar te komen, omdat we dat al lange tijd niet hebben kunnen doen. Dus vandaar nog een extra gildeavond in juni.  
Een avond die wat minder strak omkaderd is met een spreker, maar gewoon gezellig met elkaar praten over en proeven van onze geliefde vrijetijdsbesteding 🍻 

Met de interactieve vereniging zijn we enkele maanden geleden bij de Buurderij geweest. Ze hebben hier de wens om een kleine brouwerij op te zetten en daar kunnen ze onze kennis en expertise best bij gebruiken. Hoe dat eventueel vorm kan krijgen, gaan we deze avond horen van Pierre Rutgers.  
Ondanks dat de bereikbaarheid met het OV wat karig is (1 x per uur en laatste bus naar Nijmegen om 22:00uur), willen we toch tenminste een keer hier de gildeavond houden om iedereen te laten ervaren hoe een andere locatie kan zijn voor ons.  
Verder hebben we een heleboel bieren te proeven. LaTrappe Bockkloon?, Kiste Trui? En diverse bieren van gildegenoten. 

Overleg met gildegenoten om samen te rijden. Er is vast een oplossing te bedenken.  
De parkeergelegenheid is redelijk beperkt. Als de parkeerplaats vol is, dan is verderop op enkele minuten lopen een parkeerplaats bij de Plus supermarkt aan de Lagehof 5.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen